U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Verkeersgroep Nieuwmarkt en omgeving

contactpersoon:

Ben Overwater, Anita Mizrahi en Jellien de Jong e.a.

 

 acties

 

november 2018

We geloven het niet maar men wil de parkeertarieven nog meer verhogen dat kost ons ons bezoek! Wij ondersteunen de petitie!

 

maart 2018

Helaas niet gelukt in de Gemeenteraad of stadsdeel een voet aan de grond te krijgen, maar we blijven doorgaan!

 

december 2017

we ondersteunen de verkeersgroepen in stadsdeel Centrum om mee te doen met de commissieverkiezingen.

 

tot en met mei 2015 diverse acties over het weghalen van parkeerplaatsen en onveiligheid vrouwen op straat en in garages daardoor

 

tot en met augustus 2013

Briefwisseling, inspraak en meer met stadsdeel en poltiek

 

 

30-11-2012 Persbericht eruit; we willen een herziening van de Geldersekade en 2-richtingenverkeer terug, contact gezocht met de werkgroep verkeer van dÓude Stadt en de bewonersraad.

 

november 2012 De Verkeersgroep Nieuwmarkt is pas nieuw en probeert een evenwicht tussen de verschillende verkeersstromen in de Nieuwmarktbuurt te krijgen. Lang was de auto raar en vreemd. Maar vele bewoners hebben een fiets, zijn voetganger, nemen de metro.. en gebruiken een auto. Een van de oplossingen op korte termijn is proberen de Gelderskade weer 2 richtingsverkeer te krijgen.

Boosheid over paaltje in de Koningsstraat richting Nieuwmarkt, bewoners en bedrijven ontdekken dat de taxi de grootste overlastgever is tijdens een hoorzitting over het paaltje. En de onhandige periode met 2 verkeersstremmingen op de radialen om een paaltje daar te plaatsen; dat is vragen om moeilijkheden